Diners Club Standardna

Dobro došli u D Club.

Tu smo već 49 godina. I ostajemo tu.

U Diners Clubu uvijek smo spremni obične stvari učiniti neobičnima, a svakodnevne trenutke pretvoriti u uspomene. Znamo da se sanjati mora grandiozno, da je život ponekad izazovan i da je najveća vještina znati kako pomiriti to dvoje.

Dobro došli u klub istomišljenika.
Tu ćete uvijek pripadati.

Za večeru koja je više od obroka

Bez obzira na to slavite li godišnjicu braka svojih roditelja ili s prijateljima u zoru naručujete koktele - troškove darova, restorana i nove košulje podijelite na 36 rata. Jer je lakše slaviti kad smo bezbrižni. A svaki je trenutak prilika za slavlje.

Saznajte više

Za šoping koji je više od trošenja

Zato što vam gužve vikendom u šoping centrima ponekad zadaju glavobolju. Zato što volite vrhunske brendove. I zato što znate prepoznati dobru priliku kad je vidite. Baš kao i mi. Iskoristite D-UTORAK i pregršt popusta koje pripremamo svakog mjeseca.

Saznajte više

Za putovanja koja su više od kretanja

Kada želite uživati u odmoru, bez stalnih kalkulacija. Čak i kada propustite let jer ste se predobro zabavljali. Popijte piće u jednom od više od 700 ekskluzivnih Airport Lounge salona diljem svijeta. Opustite se i uživajte jer svako novo putovanje otkrit će vam nove razloge za pripadanje.

Saznajte više

Još uvijek se pitate vrijedi li pripadati?

Ako zatražite svoju Diners Club Standardnu karticu do 31.7.2018., ne plaćate upisninu ni članarinu za prvu godinu korištenja. A zato što želimo pokazati da ste zaista dobrodošli, zatražite li karticu online, darujemo vam i darovni bon od 100 kuna*.

* Darovni bon stiže na adresu navedenu na pristupnici nakon što vam je kartica odobrena. Popust od 100 kuna možete iskoristiti za plaćanje Diners Club karticom za minimalni iznos kupnje od 150 kuna do 30.9.2018. uz predočenje darovnog bona.

Dobro došli u D Club.

Klub u kojem je plaćanje više od trošenja, a šoping nije samo kupovanje.

Zatražite svoju karticu

Zatražite do 31.7.2018. svoju Diners Club Standardnu karticu:

  • bez upisnine i članarine u prvoj godini korištenja
  • uz darovni bon od 100 kuna uz online zahtjev
Pridružite nam se! Pridružite nam se!