Diners Club Exclusive

Usudite se istražiti svijet

Jer i avanture mogu biti bezbrižne.

Izgubite se u uskim uličicama, istražite skrivene prolaze i zarasle vrtove. Budite spontani, a potragu za praktičnim informacijama - gdje je najbolja hrana, koje su trgovine sigurne, a koji hoteli najudobniji - prepustite nama. Ovdje pripadate.

Izbor vaše sljedeće avanture

Bangkok

Otkrijte ljepotu tajlandskog glavnog grada, lokalno poznatog kao Krung Thep, dom čarobnih hramova, ulica i tržnica čiji tornjevi, boje, arome i ljudi oduzimaju dah.

New York

Istražite grandiozne avenije i beskrajne parkove New Yorka, uključujući i brojne ekskluzivne lokacije za šoping te nenadmašne restorane i hotele.

Rim

Doživite veličanstvenost Vječnog grada u labirintu kamenih ulica, romantičnih fontana i trgova te vrhunske delicije i nezaboravan šoping.

Kultura, kuhinja, šoping

Gdje je kultura na dohvat ruke

Doživite veličanstvenost novog grada u labirintu malih ulica, magičnih hramova ili prometnih avenija te kušajte vrhunske delicije i iskusite šoping uz stručno vodstvo Diners Cluba.

Gdje je kuhinja način života

Odvažite se i zakoračite u svijet nezaboravnih gastronomskih avantura. Od lokalnih specijaliteta do novih kulinarskih trendova - ne možete se razočarati.

Gdje je šoping iskustvo koje pamtite

Ako vam je moda na prvom mjestu, ovo su destinacije koje ne možete zanemariti. Svjetske metropole ekskluzivnih trgovina i brendova mjesta su gdje će vaša kartica naprosto - pripadati.

Tim probranih znalaca, povjesničara umjetnosti, gastronoma i trendsetera pripremio je posebno za članove Diners Card Cluba online vodiče koji će vaše sljedeće putovanje pretvoriti u pustolovinu.
 

* Vodiči su engleskom jeziku