Diners Club Standarnu karticu možete zatražiti bez upisnine i članarine za prvu godinu članstva do 31.12.2017., a učinite li to prilikom ugovaranja police dopunskog zdravstvenog osiguranja u Wiener osiguranju - Erste Card Club će jednokratno umanjiti iznos vaše police za 55 kuna. 

Diners Club kartica klasična je kreditna kartica koja omogućuje plaćanje na prodajnim mjestima u Hrvatskoj i svijetu, jednokratno i na rate, odnosno do 12 ili 24 rate bez kamata i naknada. Također, jednom mjesečno - točnije drugog utorka u svakom mjesecu - na D-utorak svojom Diners Club karticom ostvarujete najveće popuste na najvećem broju prodajnih mjesta ikad

Uz čitav niz drugih pogodnosti, poput nagradnog programa "dinersirano za vas", svoju Diners Club karticu možete povezati s ENC uređajem kojim cestarinu možete plaćati s odgodom i ostvarivati popuste. Uz to, Erste Card Club vam u suradnji s Wiener osiguranjem pruža jedinstvenu pogodnost - policu osiguranja od posljedica nesretnog slučaja koja se može aktivirati od druge i svake sljedeće godine članstva.

Zatražite Diners Club Standardnu karticu!

Preuzmite zahtjev, popunite ga i pošaljite zajedno s dokumentacijom u Erste Card Club, Ulica Frana Folnegovića 6, 10 000 Zagreb.