Obavijest o otkazu Ugovora o revolving zajmu po Diners Club kartici

Vrijeme je za Diners Club Revolving karticu!

 

Donijeli smo poslovnu odluku o otkazu Ugovora o revolving zajmu po Diners Club kartici.

Diners Club karticu, koju trenutačno koristite, možete i dalje koristiti za jednokratna i obročna plaćanja do 36 rata bez kamata i naknada, kao i za podizanje gotovine na bankomatima. 

Što vam nudimo kao zamjenski proizvod? 

Da bismo Vam omogućili da i dalje koristite revolving zajam, nudimo Vam Diners Club Revolving karticu za koju ne plaćate članarinu. Potrošeni iznos zajma otplaćujete u minimalnom iznosu od 4% od ukupnog revolving zaduženja, odnosno minimalno 13,27 EUR ako je 4% iskorištenog iznosa revolving zajma jednako ili manje od 13,27 EUR, uz godišnju kamatnu stopu od 7% (EKS 7,23%).

Ako odlučite ugovoriti ovaj zamjenski proizvod, na Diners Club Revolving karticu prenijet ćemo neotplaćeni iznos revolving zajma po Diners Club kartici koju koristite. To će vam omogućiti da nastavite otplaćivati preostali iznos revolving zajma istom dinamikom kao i dosad.

Što trebate učiniti za izdavanje Diners Club Revolving kartice?

Želite li koristiti Diners Club Revolving karticu i na nju prenijeti neotplaćeni iznos revolving zajma, trebate potpisati Ugovor o revolving zajmu temeljem Diners Club kartice Erste Card Cluba d.o.o., koji ćemo poslati na Vašu adresu, i poslati ga na adresu Erste Card Club d.o.o., Ulica Frana Folnegovića 6, 10000 Zagreb.

Što ako ne vratite Ugovor unutar traženog roka?

Nakon otkaza Ugovora o revolving zajmu po kartici koju trenutačno koristite, neotplaćeni iznos revolving zajma i pripadajuće kamate doći će na naplatu u cijelosti na prvoj sljedećoj obavijesti o troškovima.

Za više informacija nazovite nas na telefonski broj 01 4929 555 ili nam pišite na info@erstecardclub.hr.

Često postavljena pitanja