Novi airport lounge Primeclass salon na Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman!

Dobrodošli u Primeclass salon na Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman

Salon se nalazi na međunarodnim odlascima nasuprot izlazu broj 23. Namješten je udobnim stolcima i stolovima na koje se mogu postaviti prijenosna računala, a ugodnoj atmosferi doprinosi i elegantno uređen interijer.

Što vas čeka u Primeclass salonu

Salonom upravlja Primeclass Lounges, tvrtka zadužena za više od 30 VIP salona na 19 zračnih luka u osam zemalja svijeta.

Korisnici Diners Club kartice u salonu zagrebačkog MZL-a mogu besplatno uživati u:

  • neograničenoj konzumaciji alkoholnih i bezalkoholna pića, toplih napitaka, predjela i slastica na bazi samoposluživanja
  • bežičnom pristupu internetu
  • praćenju satelitskih televizijskih programa
  • pregledu dnevnih novina i časopisa

Posjetitelji salona redovito će dobivati podatke o redu letenja, a na usluzi će im biti i ljubazno osoblje koje će im pomoći oko prtljage i ostalih osobnih stvari.

Radno vrijeme Primeclass salona je svakodnevno od 5 do 23 sata. Usluge salona mogu se koristiti i izvan navedenog radnog vremena uz prethodnu najavu dolaska (najmanje 24 sata ranije).

Korisnici Diners Club kartica usluge salona mogu koristiti besplatno, uz jednostavnu registraciju skeniranjem ukrcajne propusnice i unosom broja Diners Club kartice u sustav salona.

Putnici koji nemaju Diners Club kartice, usluge salona plaćaju izravno salonu.

Korištenje parkinga na Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman

Postojeći parking P-14 zatvoren je 27. ožujka 2017., no tamo parkirani automobili mogu napustiti parkirna mjesta i nakon navedenog datuma uz postojeće karte. Shuttle će prevoziti putnike od nove do stare zračne luke.

Pogledajte i: