Izazov koji se uvijek isplati

Znaš da postoji pametniji način plaćanja, jasno ti je da je ponekad šoping više od kupovine i zato si sad dio Diners Cluba.

A kako to zaista funkcionira u praksi? Sve što trebaš činiti jest koristiti svoju karticu, a ako ispuniš sva tri izazova, na sljedećem ćemo ti računu vratiti čak 150 kuna. *

Uz Diners Club sve što želiš može vrijediti još više.

* U broj transakcija i potrošnju ne ubrajaju se transakcije podizanja gotovine.
Svaki ostvareni izazov nagrađuje se samo jednom, a ukupna nagrada koju možeš ostvariti iznosi 150 kuna.

Sudjelovanje u izazovima je namijenjeno isključivo novim privatnim osnovnim korisnicima Diners Club kartica koji podnesu zahtjev u razdoblju od 1.1. do 31.3.2020. i odnosi se na Diners Club Standardnu, Diners Club Gold, Diners Club HAK, Diners Club Croatia Airlines, Diners Club ORYX, Diners Club SmartX, Diners Club Exclusive i Diners Club Rijeka City Card kreditnu karticu te nije prenosivo.

* Vrijedi za zahtjeve odobrene do 15.4.2020.

Često postavljena pitanja

Izazov je način nagrađivanja novih korisnika kako bi stvorili naviku korištenja Diners Club kartice. Korisnici mogu ostvariti do čak 150 kuna kojima mogu umanjiti svoj sljedeći Diners račun.

Klijenti samo trebaju u tri mjeseca od aktivacije kartice napraviti sljedeće:

  • obaviti najmanje pet kupnji na rate i umanjuje im se račun za 50 kuna
  • potrošiti najmanje 5000 kuna i umanjuje im se račun za 50 kuna
  • napraviti najmanje 50 transakcija i umanjuje im se račun za 50 kuna

Izazove je moguće ostvariti isključivo u prva tri mjeseca, odnosno u razdoblju 90 dana od aktivacije kartice.

Ništa se ne mijenja za korisnike koji su zahtjev za karticom podnijeli od 1.10. do 30.11.2019. i ako im je ta kartica odobrena do 15.12.2019. Ti korisnici i dalje mogu tijekom 90 dana od aktivacije kartice ostvariti izazove u iznosu do 150 kn.

Ne. Sudjelovanje u izazovima je namijenjeno isključivo novim, privatnim, osnovnim korisnicima Diners Club kartica.

Ako korisnik u navedenom razdoblju uz novu osnovnu ugovori i dodatnu karticu, onda obje kartice sudjeluju u istom izazovu. To znači da se osnovnom i dodatnom korisniku zbrajaju sve transakcije, ali se račun umanjuje samo osnovnom korisniku.

Navedeni izazovi ostvaruju se kumulativno u razdoblju 90 dana od aktivacije kartice. Svaki ostvareni izazov nagrađuje se samo jednom, a ukupna nagrada koju korisnik može ostvariti iznosi najviše 150 kuna.

Redoslijed ostvarivanja izazova nije bitan te korisnik može, primjerice, prvo potrošiti 5000 kuna i sljedeći mjesečni račun bit će umanjen za 50 kuna.

Ne, u potrošnju se ne ubrajaju transakcije podizanja gotovine. 

Ne, izazovi nisu prenosivi na druge osobe.

Ostvarenje izazova korisnik može pratiti na mobilnoj aplikaciji ECC Mobile. Mobilnu aplikaciju moguće je preuzeti na Google Playu i AppStoreu.

Google Play Download App Store Download