Izazov koji se uvijek isplati

Znaš da postoji pametniji način plaćanja, jasno ti je da je ponekad šoping više od kupovine i zato si sad dio Diners Cluba.

A kako to zaista funkcionira u praksi? Sve što trebaš činiti jest koristiti svoju karticu, a ako ispuniš sva tri izazova, na sljedećem ćemo ti računu vratiti čak 150 kuna. *

Uz Diners Club sve što želiš može vrijediti još više.

* U broj transakcija i potrošnju ne ubrajaju se transakcije podizanja gotovine.
Svaki ostvareni izazov nagrađuje se samo jednom, a ukupna nagrada koju možeš ostvariti iznosi 150 kuna.

Sudjelovanje u izazovima je namijenjeno isključivo novim privatnim osnovnim korisnicima Diners Club kartica koji podnesu zahtjev u razdoblju od 1.9. do 31.12.2021. i odnosi se na Diners Club Standardnu, Diners Club Gold, Diners Club Croatia Airlines i Diners Club Exclusive kreditnu karticu te nije prenosivo.

* Vrijedi za zahtjeve odobrene do 15.1.2022.

Često postavljena pitanja

Izazovi su način nagrađivanja novih korisnika uz cilj stvaranja navike korištenja Diners Club kartice. Korisnici mogu ostvariti do 150 kn umanjenja sljedećeg računa.

Klijenti samo trebaju u tri mjeseca od odobrenja kartice napraviti sljedeće:

  • Izazov rate – minimalno 5 kupnji na rate i umanjuje im se račun za 50 kn
  • Izazov potrošnja – potrošnja u iznosu od minimalno 5.000 kn i umanjuje im se račun za 50 kn
  • Izazov transakcije – minimalno 50 transakcija i umanjuje im se račun za 50 kn

Izazove je moguće ostvariti isključivo u prva tri mjeseca, odnosno u razdoblju 90 dana od odobrenja kartice.

Ništa se ne mijenja za korisnike koji su zahtjev za karticom podnijeli od 1.3.-30.6.2021. i ako im je kartica odobrena do 15.7.2021. Ti korisnici i dalje mogu tijekom 90 dana od odobrenja kartice ostvariti izazove u iznosu do 150 kn.

Sudjelovanje u izazovima je namijenjeno isključivo novim privatnim osnovnim korisnicima Diners Club kartica koji podnesu zahtjev u razdoblju od 1.9. do 31.12.2021., a čiji su zahtjevi odobreni najkasnije do 15.1.2022. Sudjelovanje se odnosi na korisnike koji su u navedenom razdoblju ugovorili Standardnu, Croatia Airlines, Gold i Exclusive kreditnu karticu.

Sudjelovanje se ne odnosi na Studentske, Rate2Go i Diners Club Revolving kartice.

Ne. Sudjelovanje u izazovima je namijenjeno isključivo novim, privatnim, osnovnim korisnicima Diners Club kartica.

Ako korisnik u navedenom razdoblju uz novu osnovnu ugovori i dodatnu karticu, onda obje kartice sudjeluju u istom izazovu. To znači da se osnovnom i dodatnom korisniku zbrajaju sve transakcije, ali se račun umanjuje samo osnovnom korisniku.

Navedeni izazovi ostvaruju se kumulativno u razdoblju 90 dana od odobrenja kartice. Svaki ostvareni izazov nagrađuje se samo jednom, a ukupna nagrada koju korisnik može ostvariti iznosi najviše 150 kuna.

Redoslijed ostvarivanja izazova nije bitan te korisnik može primjerice prvo ostvariti „izazov potrošnja“ (ukupna potrošnja u iznosu 5000 kuna) i vraćamo mu 50 kuna na sljedećem računu.

Ne, u potrošnju se ne ubrajaju transakcije podizanja gotovine. 

Ne, izazovi nisu prenosivi na druge osobe.

Ostvarenje izazova korisnik može pratiti na mobilnoj aplikaciji ECC Mobile. Mobilnu aplikaciju moguće je preuzeti na Google Playu, AppStoreu i Huawei AppGallery.

Google Play Download App Store Download App Gallery Download