Nagradne zvjezdice

Nagradni program za Diners Club Exclusive kartice

Plaćajte svojom Diners Club Exclusive karticom, sakupljajte nagradne zvjezdice i ostvarite pravo na besplatne zrakoplovne karte te turističke aranžmane!

Sakupljanje nagradnih zvjezdica

U nagradnom programu sudjelujete tako što račune za svoju Diners Club Exclusive karticu plaćate u cijelosti i dospijeću i na taj način sakupljate nagradne zvjezdice.

Svaka potrošena kuna plaćena na vrijeme donosi vam jednu zvjezdicu.*

* Troškovi nastali na benzinskim postajama kao i podizanje gotovine ne ulaze u obračun zvjezdica.

Korištenje nagradnih zvjezdica


Nakon što sakupite 50.000 zvjezdica poslat ćemo voucher u vrijednosti od 1000 kn na vašu adresu. Voucher možete iskoristiti za plaćanje usluga u putničkoj agenciji BTravel za:

  • privlačne Diners Club Travel ponude* kreirane isključivo za vas
  • ostale turističke aranžmane i zrakoplovne karte za bilo koje odredište u svijetu 

* kao korisnik Diners Club Exclusive kartice uz svaku Diners Club Travel ponudu ostvarujete i Diners Club EXCLUSIVE bonus – posebne dodatne pogodnosti koje možete detaljno provjeriti u sklopu svake ponude.

Voucher se sastoji od pet kupona u vrijednosti od 200 kn, a svaki kupon možete koristiti pojedinačno. Voucher možete darovati i drugoj osobi pod uvjetom da ste prisutni u trenutku njegove realizacije.

Ako je cijena usluge veća od vrijednosti vouchera, razliku možete nadoplatiti svojom Diners Club karticom ili gotovinom. Voucheri vrijede tri godine od datuma izdavanja.