Paket kartica u koji stane cijeli svijet!

Zatražite Diners Club Croatia Airlines i Visa Croatia Airlines paket
kartica bez članarine do 31.12.2017.

Paket koji čine Diners Club Croatia Airlines i Visa Croatia Airlines kartice zadovoljit će ukuse svih putnika – i strastvenih istraživača i avanturista, i onih kojima su putovanja posao. 

Osim što ćete svakom potrošnjom sakupljati milje u programu Miles & More, zatražite li Visa Croatia Airlines karticu u paketu s Diners Club Croatia Airlines karticom, umjesto za dvije, plaćat ćete članarinu samo za jednu karticu. 

Kad već putujete, putujte sa stilom. Odaberite paket kartica Diners Club Croatia Airlines i Visa Croatia Airlines do 31.12.2017. – bez članarine.

Putujte, kupujte i milje sakupljajte

Miles & More najveći je europski program nagrađivanja putnika (frequent flyer program) kojim sakupljate nagradne milje za besplatne zrakoplovne karte, smještaj u hotelima, najam automobila ili darove iz nagradnog programa.

Diners Club Croatia Airlines

Diners Club Croatia Airlines kreditna je kartica za sve koji vole putovati, kupovati uz odgodu plaćanja i sakupljati nagradne milje.

D-UTORAK - dan s najviše popusta ikad

Do 12 ili 24 rate bez kamata i naknada

Besplatno koristite Airport Lounge salone

Vrhunski online šoping uz PayPal

Uvijek budite osigurani na putovanju

Podignite potrošački zajam do 60 rata

Visa Croatia Airlines

Visa Croatia Airlines sinonim za putovanja i pouzdanost, a ujedno i jedina Visa kreditna kartica na hrvatskom tržištu koja omogućuje sakupljanje Miles & More nagradnih milja bez naknade na prodajnim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Svijet privilegija uz Visa Premium

Bezbrižna kupnja u inozemstvu

Servis za hitne namjene

Odšteta u slučaju problema s letom

Sigurna i brza kupnja na internetu

Diners Club kartice koje možete zatražiti u
paketu s Visa Croatia Airlines