Diners Club E-Card

Za sigurnu internetsku kupnju.

Sigurnost je uvijek dobra odluka

Erste Card Club donio je odluku prestanku izdavanja Diners Club E-Card kartice te će sve postojeće Diners Club  E-Card kartice prestati vrijediti  31.12.2021.

Diners Club E-Card namijenjena je isključivo za kupnje preko interneta jer jamči potpunu sigurnost prilikom plaćanja.

Dan s najviše Diners popusta!

Drugi utorak u mjesecu od sada postaje D-UTORAK. Dan kada vas na najvećem broju prodajnih mjesta čeka najviše popusta ikad za plaćanje Diners karticom. Dovedite se u šoping kondiciju za pohod po trgovinama, ulaštite svoju Diners karticu i spremno pokorite popuste. 

Sigurna internetska kupnja

Želite sigurno kupovati preko interneta, a svoj račun račun plaćati u kunama, bez obzira na to u kojoj valuti kupovali? Diners Club E-Card je najsigurnija kartica namijenjena za kupnju isključivo u internetskim trgovinama. Karticu ne možete koristiti na prodajnim mjestima, a za sigurnost njezina korištenja jamči vam Diners Club.

Nagradni program

Potrošnjom po Diners Club E-Card kartici sakupljajte nagradne bodove, milje i zvjezdice, ovisno o tome u kojem nagradnom programu sudjeluje osnovna kartica uz koju je Diners Club E-card kartica vezana.

Jednostavnost i kontrola.
I u kući i u pokretu.

Registrirajte besplatnu uslugu ECC online i pratite svoje troškove te plaćajte račune na svom kućnom računalu ili tabletu.

Također, tu je i ECC Mobile, praktična i svestrana mobilna aplikacija kojom možete provjeriti stanje svoje potrošnje, limit kupnje i broj dostupnih rata, kao i isprobati jedinstvene opcije koje vam omogućuju da preskočite ratu ili platite sve rate odjednom.
 

Naknade i uvjeti

Godišnja članarina

50 kuna