Diners Club Gold

Za one koji od kartice žele više

Diners Club. Pametniji način plaćanja.

Kreditna kartica koja pruža odgovor na užurbani životni ritam između posla, putovanja, zabave i slobodnih trenutaka. Uz nju dolaze pogodnosti koje štede vrijeme i novac, a u ključnim trenucima putovanja korisniku donosi sigurnost i jednostavnost.

D Club. Novo doba nagrađivanja.

D Club nagradni program omogućuje vam uštedu redovnim korištenjem Diners Club Gold kartice. Prijavite se u D Club nagradni program i na svaki račun iznad 1000 kuna koji platite u cjelosti i na vrijeme obračunat ćemo vam nagradne kune*, a njih možete iskoristiti za umanjenje Diners Club računa.

*Svoje račune možete umanjiti u iznosu od 1% nagradnih kuna za obročne i 0,5% za jednokratne kupnje.

Dan s najviše Diners popusta!

Drugi utorak u mjesecu od sada postaje D-UTORAK. Dan kada vas na najvećem broju prodajnih mjesta čeka najviše popusta ikad za plaćanje Diners Club karticom. Dovedite se u šoping kondiciju za pohod po trgovinama, ulaštite svoju Diners Club karticu i spremno pokorite popuste.

ASIST+

ASIST+ je savršen dodatak karticama Erste Card Cluba, bilo da želiš u svakom trenutku imati pouzdanu pomoć na cesti, pristup zamjenskom vozilu, službu za hitne intervencije u kući na dohvat ruke ili čak – popravak ekrana mobitela.

Izazov koji se uvijek isplati

Odvažite se na Dinersov trostruki izazov, možete samo profitirati. Koristite svoju karticu kao inače, dosegnite tri cilja, a mi vam umanjujemo sljedeći račun. Uštedite i do 150 kuna za nova iskustva. 

Diners Club uvijek daje više!

Predahnite prije ili poslije leta u jednom od preko 1000 Airport Lounge salona u više od 125 zemalja i teritorija i to za prvu godinu korištenja Diners Club Gold kartice potpuno besplatno.

Diners Club Gold kartica donosi jedinstven osjećaj sigurnosti uz policu putnog zdravstvenog osiguranja u inozemstvu i policu osiguranja od nesretnog slučaja, koju klijenti mogu ostvariti svojim redovnim korištenjem kartice na prodajnim mjestima.

Besplatna dodatna Diners Club Gold kartica

Diners Club Gold kartica osmišljena je i za članove obitelji – prvo odobreni dodatni korisnik može dodatnu karticu koristiti bez plaćanja članarine za cijelo vrijeme korištenja osnovne Diners Club Gold kartice.

I to nije sve!

Samo za korisnike Diners Club Gold kartice dostupna je specijalna telefonska linija na koji se mogu javiti s pitanjima o proizvodima, opcijama i pogodnostima. Nazovite nas na 01 4929 444, tu smo samo za vas.

Jednostavnost i kontrola.
I u kući i u pokretu.

Registrirajte besplatnu uslugu ECC online i pratite svoje troškove te plaćajte račune na svom kućnom računalu ili tabletu.

Također, tu je i ECC Mobile, praktična i svestrana mobilna aplikacija kojom možete provjeriti stanje svoje potrošnje, limit kupnje i broj dostupnih rata, kao i isprobati jedinstvene opcije koje vam omogućuju da preskočite ratu ili platite sve rate odjednom.
 

Ostale usluge uz koje je sve jednostavnije

Naknade i uvjeti

Diners Club Gold kartica
 

Godišnja članarina

400 kuna