Odgoda plaćanja računa po Erste Card Club kreditnim karticama. Saznajte više

Diners Club Gold

Za one koji od kartice žele više

Diners Club. Pametniji način plaćanja.

Kreditna kartica koja pruža odgovor na užurbani životni ritam između posla, putovanja, zabave i slobodnih trenutaka. Uz nju dolaze pogodnosti koje štede vrijeme i novac, a u ključnim trenucima putovanja korisniku donosi sigurnost i jednostavnost.

D Club. Novo doba nagrađivanja.

D Club nagradni program omogućuje vam uštedu redovnim korištenjem Diners Club Gold kartice. Prijavite se u D Club nagradni program i na svaki račun iznad 1000 kuna koji platite u cjelosti i na vrijeme obračunat ćemo vam nagradne kune*, a njih možete iskoristiti za umanjenje Diners Club računa.

*Svoje račune možete umanjiti u iznosu od 1% nagradnih kuna za obročne i 0,5% za jednokratne kupnje.

Dan s najviše Diners popusta!

Drugi utorak u mjesecu od sada postaje D-UTORAK. Dan kada vas na najvećem broju prodajnih mjesta čeka najviše popusta ikad za plaćanje Diners Club karticom. Dovedite se u šoping kondiciju za pohod po trgovinama, ulaštite svoju Diners Club karticu i spremno pokorite popuste.

Diners Club uvijek daje više!

Koristite Airport Lounges u više od 850 salona koji su smješteni u zračnim lukama širom svijeta.

Diners Club Gold kartica donosi jedinstven osjećaj sigurnosti uz policu putnog zdravstvenog osiguranja u inozemstvu i policu osiguranja od nesretnog slučaja, koju klijenti mogu ostvariti svojim redovnim korištenjem kartice na prodajnim mjestima.

Besplatna dodatna Diners Club Gold kartica

Diners Club Gold kartica osmišljena je i za članove obitelji – prvo odobreni dodatni korisnik može dodatnu karticu koristiti bez plaćanja članarine za cijelo vrijeme korištenja osnovne Diners Club Gold kartice.

I to nije sve!

Samo za korisnike Diners Club Gold kartice dostupna je specijalna telefonska linija na koji se mogu javiti s pitanjima o proizvodima, opcijama i pogodnostima. Nazovite nas na 01 4929 444, tu smo samo za vas.

Jednostavnost i kontrola.
I u kući i u pokretu.

Registrirajte besplatnu uslugu ECC online i pratite svoje troškove te plaćajte račune na svom kućnom računalu ili tabletu.

Također, tu je i ECC Mobile, praktična i svestrana mobilna aplikacija kojom možete provjeriti stanje svoje potrošnje, limit kupnje i broj dostupnih rata, kao i isprobati jedinstvene opcije koje vam omogućuju da preskočite ratu ili platite sve rate odjednom.
 

Ostale usluge uz koje je sve jednostavnije

Naknade i uvjeti

Diners Club Gold kartica
 

Godišnja članarina

400 kuna