Diners Club HAK kartica

Najbolji prijatelj na svakom kilometru

Na otvorenoj cesti uz Diners Club

Diners Club HAK kartica klasična je kreditna kartica koja vam omogućuje sve pogodnosti plaćanja Diners karticom, a istovremeno i vaš najbolji prijatelj na cesti uz HAK članski model po izboru.

Dan s najviše Diners popusta!

Drugi utorak u mjesecu od sada postaje D-UTORAK. Dan kada vas na najvećem broju prodajnih mjesta čeka najviše popusta ikad za plaćanje Diners karticom. Dovedite se u šoping kondiciju za pohod po trgovinama, ulaštite svoju Diners karticu i pokorite popuste kao da srijeda ne postoji. 

Kupujte do 12, 24 ili 36 rata bez kamata i naknada

Zaboravite grižnju savjesti i probijanje kućnog budžeta. Kupnja do 12 rata bez kamata i naknada na više od 40.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, a na pojedinim prodajnim mjestima do čak 24 ili 36 rate bez kamata i naknada.

D Club nagradni program

Dobro došli u novo doba nagrađivanja. Bez obzira na to koristite li svoju Diners Club karticu na prodajnim mjestima ili plaćate račune ugovornim terećenjem, vaše kupnje pretvaramo u nagradne kune kojima možete umanjiti svoj mjesečni račun kad god poželite.

Izazov koji se uvijek isplati

Odvažite se na Dinersov trostruki izazov, možete samo profitirati. Koristite svoju karticu kao inače, dosegnite tri cilja, a mi vam umanjujemo sljedeći račun. Uštedite i do 150 kuna za nova iskustva.

Pogodnosti članstva u HAK-u

Odaberite HAK članski model koji vam najviše odgovara i budite sigurni na svakom kilometru svoga putovanja. Neprocjenjiva sigurnost je najbolji izbor.

Diners Club uvijek daje više!

Podižite gotovinu na bankomatima i u poslovnicama

Ostvarite pravo na policu osiguranja od posljedica nesretnog slučaja

Sami birajte termin izdavanja svojih mjesečnih računa

Koristite Airport Lounges u više od 850 salona koji su smješteni u zračnim lukama širom svijeta.

Jednostavnost i kontrola.
I u kući i u pokretu.

Registrirajte besplatnu uslugu ECC online i pratite svoje troškove te plaćajte račune na svom kućnom računalu ili tabletu.

Također, tu je i ECC Mobile, praktična i svestrana mobilna aplikacija kojom možete provjeriti stanje svoje potrošnje, limit kupnje i broj dostupnih rata, kao i isprobati jedinstvene opcije koje vam omogućuju da preskočite ratu ili platite sve rate odjednom.
 

Ostale usluge uz koje je sve jednostavnije

Naknade i uvjeti

Diners Club HAK kartica

Godišnja članarina

Start

Optimum

Europa

235 kuna

350 kuna

550 kuna

Diners Club HAK Studentska kartica

Jedinstvena kreditna kartica koja je namijenjena svim studentima - redovnim i izvanrednim - te im omogućuje korištenje pogodnosti Diners Cluba u zemlji i svijetu s limitom do 2000 kuna bez jamaca.

Godišnja članarina

Start

Optimum

Europa

120 kuna

250 kuna

450 kuna

Diners Club HAK Senior kartica

Charge kartica namijenjena osobama u mirovini starijima od 55 godina koja omogućuje korištenje pogodnosti Diners Cluba i HAK-a.
 

Mjesečna članarina

Start

Optimum

Europa

15 kuna

25 kuna

40 kuna

Povezane kartice