Diners Club ORYX

Višestruko talentirana kartica

  • Superioran šoping, pomoć na cesti i u kući
  • Kad trebaš nešto kupiti, i kad treba nešto popraviti
  • I za ozbiljan šoping, i za ozbiljan kvar na automobilu
  • Radi i izvan radnog vremena
  • I za šoping, i za šleping

Radi i kad trgovina ne radi

Diners Club ORYX kartica višestruko je talentirana kartica koja, uz sve pogodnosti plaćanja Diners Cluba, uključuje i paket ORYX Asistencije po vašem izboru, te aplikaciju Putni Anđeo.  

ORYX Asistencija na cesti

ORYX Asistencija na cesti uključuje dva paketa usluga - Basic Plus i Classic - a na vama je da odaberete paket koji najbolje odgovara vašim vozačkim potrebama. 

Putni Anđeo

Besplatna aplikacija Putni Anđeo pretvara vaš pametni telefon u sigurnosni uređaj i u slučaju prometne nezgode automatski aktivira poziv u pomoć.

Pomoć u kući

Za Diners Club ORYX kartice odobrene do 31.12.2019. darujemo paket Pomoć u kući ORYX Asistencije. Besplatne hitne intervencije do maksimalnog iznosa od 1200 kuna dostupne su vam u bilo kojem trenutku u prvoj godini korištenja. Na raspolaganju vam stoje usluge vodoinstalatera, električara, bravara, staklara i stolara.

Kupujte do 12, 24 ili 36 rata bez kamata i naknada

Zaboravite grižnju savjesti i probijanje kućnog budžeta. Kupnja do 12 rata bez kamata i naknada na više od 40.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, a na pojedinim prodajnim mjestima do čak 24 ili 36 rate bez kamata i naknada.

D Club nagradni program

Dobro došli u novo doba nagrađivanja. Bez obzira na to koristite li svoju Diners Club karticu na prodajnim mjestima ili plaćate račune ugovornim terećenjem, vaše kupnje pretvaramo u nagradne kune kojima možete umanjiti svoj mjesečni račun kad god poželite.

Dan s najviše Diners popusta!

Drugi utorak u mjesecu od sada postaje D-UTORAK. Dan kada vas na najvećem broju prodajnih mjesta čeka najviše popusta ikad za plaćanje Diners karticom. Dovedite se u šoping kondiciju za pohod po trgovinama, ulaštite svoju Diners karticu i spremno pokorite popuste. 

Izazov koji se uvijek isplati

Odvažite se na Dinersov trostruki izazov, možete samo profitirati. Koristite svoju karticu kao inače, dosegnite tri cilja, a mi vam umanjujemo sljedeći račun. Uštedite i do 150 kuna za nova iskustva.

Diners Club uvijek daje više!

Podižite gotovinu na bankomatima i u poslovnicama

Ostvarite pravo na policu osiguranja od posljedica nesretnog slučaja

Sami birajte termin izdavanja svojih mjesečnih računa

Koristite Airport Lounges u više od 850 salona koji su smješteni u zračnim lukama širom svijeta.

Jednostavnost i kontrola.
I u kući i u pokretu.

Registrirajte besplatnu uslugu ECC online i pratite svoje troškove te plaćajte račune na svom kućnom računalu ili tabletu.

Također, tu je i ECC Mobile, praktična i svestrana mobilna aplikacija kojom možete provjeriti stanje svoje potrošnje, limit kupnje i broj dostupnih rata, kao i isprobati jedinstvene opcije koje vam omogućuju da preskočite ratu ili platite sve rate odjednom.
 

Ostale usluge uz koje je sve jednostavnije

Naknade i uvjeti

Diners Club ORYX kartica

Godišnja članarina

Basic Plus

Classic

235 kuna

350 kuna

Diners Club ORYX Studentska kartica

Jedinstvena kreditna kartica koja je namijenjena svim studentima – redovnim i izvanrednim – te im omogućuje korištenje pogodnosti Diners Cluba u zemlji i svijetu s limitom do 2000 kuna bez jamaca ili iznad 2000 kuna uz jamca.

Godišnja članarina

Basic Plus

Classic

160 kuna

220 kuna

Diners Club ORYX Senior kartica

Charge kartica namijenjena osobama u mirovini starijima od 55 godina koja omogućuje korištenje pogodnosti Diners Cluba i ORYX Asistencije.

Mjesečna članarina

Basic Plus

Classic

15 kuna

25 kuna

BEZ PAPIRA. BEZ GNJAVAŽE. 100% DIGITALNO.

Psssst! U Hrvatskoj jedino kod nas karticu u potpunosti možete zatražiti online.
Par jednostavnih koraka i vaša je. Prva godina bez plaćanja članarine i Diners izazov.

  • Ispunite zahtjev za karticu
  • Odmah saznajte ispunjavate li uvjete
  • Skinite mobilnu aplikaciju i unesite preostale podatke
  • Kartica vam stiže na kućnu adresu

Povezane kartice