Visa Croatia Airlines

Putovanje. Let. Pouzdanost. Milje.

Kartica za svjetske putnike 

Visa Croatia Airlines jedina je Visa kreditna kartica na hrvatskom tržištu koja omogućuje sakupljanje Miles & More nagradnih milja bez naknade na prodajnim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu, a uz to donosi i sve pogodnosti klasične Visa kartice.

Prihvaćenost u inozemstvu i na internetu

Visa kartice su najprihvaćenije kartice na svijetu i njima možete plaćati na više od 40 milijuna prodajnih mjesta u zemlji i inozemstvu te na internetskim trgovinama s oznakom Visa.

Putujte, kupujte i milje sakupljajte!

Miles & More najveći je europski program nagrađivanja putnika (frequent flyer program) kojim sakupljate nagradne milje za besplatne zrakoplovne karte, smještaju hotelima, najam automobila ili darove iz nagradnog programa Miles & More.

Uživajte u svijetu privilegija uz Visa Premium!

Visa Premium program osmišljen je da vam predstavi svijet pogodnosti. Od ponuda u ekskluzivnim trgovinama, elegantnim restoranima, preko zabave, kulture, umjetnosti pa sve do vaših putovanja, Visa Premium kartice će vam obogatiti život pažljivo odabranim ponudama i uslugama. 

Revolving zajam

Ako planirate veću kupnju koju ćete otplaćivati obročno tijekom godine, preporučujemo vam revolving zajam. Zahvaljujući revolving zajmu iznos mjesečnog računa možete otplatiti u skladu sa svojim mjesečnim primanjima. 

Paketi s Diners Club karticama

Zatražite Visa Croatia Airlines karticu u paketu s Diners Club karticom i ona će za vas biti besplatna za cijelo vrijeme korištenja.

Visa uvijek daje više!

Sigurna i brza kupnja na internetu zahvaljujući 3D standardu

Podižite gotovinu na bankomatima i u poslovnicama

Mogućnost korištenja servisa za hitne namjene

Olakšano potraživanje odštete u slučaju problema s letom uz Visu i AirRefund

Usluge uz koje je sve jednostavnije

Registrirajte se na besplatne ECC online usluge i pristupite brojnim korisnim uslugama. Primjerice, ako aktivirate uslugu e-račun, račune ćete primati u elektroničkom formatu, dok ćete aktivacijom usluge SMS Info sve informacije o svojoj kartici primati na svoj mobilni telefon.

Naknade i uvjeti

Godišnja članarina

300 kuna

Povezane kartice