Visa Croatia Airlines

Putovanje. Let. Pouzdanost. Milje.

Bez upisnine i članarine za 1. godinu do 30.6.2018.

Bez upisnine i članarine za 1. godinu do 30.6.2018.

Zatražite svoju Diners Club karticu odmah!

Kartica za svjetske putnike 

Visa Croatia Airlines jedina je Visa kreditna kartica na hrvatskom tržištu koja omogućuje sakupljanje Miles & More nagradnih milja bez naknade na prodajnim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu, a uz to donosi i sve pogodnosti klasične Visa kartice.

Prihvaćenost u inozemstvu i na internetu

Visa kartice su najprihvaćenije kartice na svijetu i njima možete plaćati na više od 40 milijuna prodajnih mjesta u zemlji i inozemstvu te na internetskim trgovinama s oznakom Visa.

Putujte, kupujte i milje sakupljajte!

Miles & More najveći je europski program nagrađivanja putnika (frequent flyer program) kojim sakupljate nagradne milje za besplatne zrakoplovne karte, smještaju hotelima, najam automobila ili darove iz nagradnog programa Miles & More.

Uživajte u svijetu privilegija uz Visa Premium!

Visa Premium program osmišljen je da vam predstavi svijet pogodnosti. Od ponuda u ekskluzivnim trgovinama, elegantnim restoranima, preko zabave, kulture, umjetnosti pa sve do vaših putovanja, Visa Premium kartice će vam obogatiti život pažljivo odabranim ponudama i uslugama. 

Revolving zajam

Ako planirate veću kupnju koju ćete otplaćivati obročno tijekom godine, preporučujemo vam revolving zajam. Zahvaljujući revolving zajmu iznos mjesečnog računa možete otplatiti u skladu sa svojim mjesečnim primanjima. 

Paketi s Diners Club karticama

Zatražite Visa Croatia Airlines karticu u paketu s Diners Club karticom i ona će za vas biti besplatna za cijelo vrijeme korištenja.

Visa uvijek daje više!

Sigurna i brza kupnja na internetu zahvaljujući 3D standardu

Podižite gotovinu na bankomatima i u poslovnicama

Mogućnost korištenja servisa za hitne namjene

Olakšano potraživanje odštete u slučaju problema s letom uz Visu i AirRefund

Usluge uz koje je sve jednostavnije

Registrirajte se na besplatne ECC online usluge i pristupite brojnim korisnim uslugama. Primjerice, ako aktivirate uslugu e-račun, račune ćete primati u elektroničkom formatu, dok ćete aktivacijom usluge SMS Info sve informacije o svojoj kartici primati na svoj mobilni telefon.

Naknade i uvjeti

Godišnja članarina

300 kuna

Povezane kartice