Visa Platinum

Najprestižnija

Bez upisnine i članarine za 1. godinu do 31.3.2018.

Bez upisnine i članarine za 1. godinu do 31.3.2018.

Zatražite svoju Diners Club karticu odmah!

Uživajte u platinastom putovanju 

Visa Platinum najprestižnija je karticu na hrvatskom tržištu. Uz nju ćete se u svakom trenutku osjećati posebno, a vaš životni stil obogatit će luksuzne pogodnosti i brojne povlastice. 

Prihvaćenost u inozemstvu i na internetu

Visa kartice su najprihvaćenije kartice na svijetu i njima možete plaćati na više od 40 milijuna prodajnih mjesta u zemlji i inozemstvu te na internetskim trgovinama s oznakom Visa.

Revolving zajam

Ako planirate veću kupnju koju ćete otplaćivati obročno tijekom godine, preporučujemo vam revolving zajam. Zahvaljujući revolving zajmu iznos mjesečnog računa možete otplatiti u skladu sa svojim mjesečnim primanjima. 

Uživajte u svijetu privilegija uz Visa Premium!

Visa Premium program je program pogodnosti koji vam omogućuje brojne ponude u ekskluzivnim trgovinama i restoranima te ponude vezane uz zabavne i kulturne sadržaje i putovanja. Uživajte u svijetu privilegija uz Visa Premium!

Putno osiguranje

Erste Card Club, u suradnji s osiguravajućim društvom Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d., korisnicima VISA Platinum kartica pruža jedinstvenu pogodnost - policu putnog zdravstvenog osiguranja.

Visa uvijek daje više!

Sigurna i brza kupnja na internetu zahvaljujući 3D standardu

Podižite gotovinu na bankomatima i u poslovnicama

Mogućnost korištenja servisa za hitne namjene

Olakšano potraživanje odštete u slučaju problema s letom uz Visu i AirRefund

Usluge uz koje je sve jednostavnije

Registrirajte se na besplatne ECC online usluge i pristupite brojnim korisnim uslugama. Primjerice, ako aktivirate uslugu e-račun, račune ćete primati u elektroničkom formatu, dok ćete aktivacijom usluge SMS Info sve informacije o svojoj kartici primati na svoj mobilni telefon.

Naknade i uvjeti

Upisnina

0 kuna

Godišnja članarina

800 kuna

Zatražite Visa Platinum karticu

Preuzmite zahtjev online, popunite ga i pošaljite zajedno s dokumentacijom u Erste Card Club, Frana Folnegovića 6, 10000 Zagreb.

Povezane kartice