Visa Platinum

Najprestižnija

Uživajte u platinastom putovanju 

Visa Platinum najprestižnija je karticu na hrvatskom tržištu. Uz nju ćete se u svakom trenutku osjećati posebno, a vaš životni stil obogatit će luksuzne pogodnosti i brojne povlastice. 

Prihvaćenost u inozemstvu i na internetu

Visa kartice su najprihvaćenije kartice na svijetu i njima možete plaćati na više od 40 milijuna prodajnih mjesta u zemlji i inozemstvu te na internetskim trgovinama s oznakom Visa.

Uživajte u svijetu privilegija uz Visa Premium!

Visa Premium program je program pogodnosti koji vam omogućuje brojne ponude u ekskluzivnim trgovinama i restoranima te ponude vezane uz zabavne i kulturne sadržaje i putovanja. Uživajte u svijetu privilegija uz Visa Premium!

Putno osiguranje

Erste Card Club, u suradnji s osiguravajućim društvom Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d., korisnicima VISA Platinum kartica pruža jedinstvenu pogodnost - policu putnog zdravstvenog osiguranja.

Visa uvijek daje više!

Sigurna i brza kupnja na internetu zahvaljujući 3D standardu

Podižite gotovinu na bankomatima i u poslovnicama

Mogućnost korištenja servisa za hitne namjene

Olakšano potraživanje odštete u slučaju problema s letom uz Visu i AirRefund

Jednostavnost i kontrola.
I u kući i u pokretu.

Registrirajte besplatnu uslugu ECC online i pratite svoje troškove te plaćajte račune na svom kućnom računalu ili tabletu.

Također, tu je i ECC Mobile, praktična i svestrana mobilna aplikacija kojom možete provjeriti stanje svoje potrošnje, limit kupnje i broj dostupnih rata, kao i isprobati jedinstvene opcije koje vam aplikacija omogućuje.
 

Ostale usluge uz koje je sve jednostavnije

Naknade i uvjeti

Godišnja članarina

800 kuna

Povezane kartice