ECC Mobile

Vaša mobilna veza za fantastična iskustva

Karticom plaćate, aplikacijom upravljate

Mobilnom aplikacijom ECC Mobile možete upravljati svojim troškovima brzo, jednostavno i u svakom trenutku. Sve što trebate od sada je u vašem džepu.

Samo ugodna iznenađenja

U svakom trenutku provjerite točno stanje svoje potrošnje, a iznenadite se samo našim pogodnostima.

Znam svoje rate

Nema više upitnika nad glavom. Samo zavučete ruku u džep i provjerite sve aktivne rate.

Trošim pametno

U svakom trenutku provjerite odgovara li cijena proizvoda ili usluge koju kupujete vašem limitu te osigurajte da vaša kupnja uvijek bude ugodno iskustvo.

Sve na vrijeme i
na jednom mjestu

Vaši će se računi od sada nalaziti na jednom mjestu, mjestu koje će vam biti uvijek dostupno.

Tajming je uvijek bitan

U aplikaciji odaberite jedan od 4 termina izdavanja računa koja vam nudimo i uskladite naplatu svojih Diners Club računa s plaćom. Opustite se, mi se prilagođavamo vama, ne vi nama.

Nagradni program
D Club

Zakoračite u novo doba nagrađivanja. Jednostavno je, vaše kupnje pretvaramo u nagradne kune kojima svoj mjesečni račun možete umanjiti kad god poželite. U hodu ili na kavi provjerite stanje i u nekoliko klikova umanjite mjesečni račun za svoju Diners Club karticu.

Izazov koji se
uvijek isplati

Odvažite se na Dinersov trostruki izazov, možete samo profitirati. Koristite svoju karticu kao inače, dosegnite tri cilja, a mi vam umanjujemo sljedeći račun. Uštedite i do 150 kuna za nova iskustva.

Skinite aplikaciju ECC mobile i
pametno upravljajte troškovima.

Ovdje možete pronaći dokumentaciju za mobilnu aplikaciju ECC Mobile. Ukoliko želite dokument u papirnatom obliku zatražite ga u poslovnici.

Ostale usluge uz koje je sve jednostavnije