ASIST+

Više od asistenta.

Veliki plus za nove korisnike


Postani korisnik Erste Card Club kartice od 1.10. do 31.12.2022. i dobivaš paket ORYX Asistencije Pomoć na cesti PREMIUM bez naknade za prvu godinu korištenja. Besplatno aktiviraj paket u aplikaciji ECC Mobile do 28.2.2023.

Jednostavno je - registriraj se, video identificiraj i odaberi rubriku D, klikni na ASIST+ i aktiviraj uslugu Pomoć na cesti PREMIUM. Više informacija o besplatnoj aktivaciji paketa ORYX Asistencije Pomoć na cesti PREMIUM dobit ćeš u dopisu na kućnu adresu, e-mailom, pozivom iz Kontakt centra ili u aplikaciji ECC Mobile. Svakako se i sam za više informacija možeš obratiti našem Kontakt Centru na 01 4929 555.

Vaš pomoćnik – i na cesti, i u kući

ASIST+ je savršen dodatak karticama Erste Card Cluba, bilo da želite u svakom trenutku imati pouzdanu pomoć na cesti, pristup zamjenskom vozilu, službu za hitne intervencije u kući na dohvat ruke ili čak – popravak ekrana mobitela.

Uslugu možete aktivirati brzo i jednostavno u svojoj aplikaciji ECC Mobile. Ako već niste, možete je preuzeti ovdje.

Pomoć na cesti premium

Bilo u Hrvatskoj, bilo u Europi, osjećajte se sigurno uz Asist+ koji vam omogućava najbolju pomoć, baš onakvu kakvu trebate. Usluga uključuje paket za sve situacije koje se mogu dogoditi s vozilom, od kvara do nemarnog rukovanja. Za slučaj prometne nesreće, tu je Putni Anđeo, vaša digitalna pomoć na cesti povezana s ORYX asistencijom, kao i 8 usluga u paketu s visokim pokrićima.

Pomoć u kući za hitne intervencije

Uz Pomoć u kući hitna intervencija u tvom će domu brzo i sigurno omogućiti popravak i sanaciju oštećenja, a tebi miran dan i san. S ovom uslugom na raspolaganju su ti usluge vodoinstalatera, bravara, električara, stolara i staklara.

Autopass

Autopass je inovativno rješenje koje vam omogućuje besplatan popravak ako vaš auto ne zadovolji uvjete tehničkog pregleda vozila.

Drugi Auto

Ovaj proizvod ORYX Asistencije omogućuje vam besplatno korištenje zamjenskog vozila u slučaju nezgode ili nastanka štete na vozilu s aktivacijom police auto odgovornosti. Bez obzira je li vaše vozilo nakon prometne nezgode ili nastanka štete u voznom stanju ili nije, na Drugi Auto možete računati.

Medins

Medins vam omogućuje pristup uslugama koje inače nisu dostupne kroz obavezno zdravstveno osiguranje, a doprinose povećanju kvalitete života poput: informacija o ljekarnama i bolnicama, informacija o listama čekanja, pružanja zdravstvenih savjeta i informacija, smještaj, sanitetski prijevoz, dostava i trošak hrane.

MobiExpress

MobiExpress je inovativan proizvod koji u slučaju loma ekrana mobilnog uređaja omogućuje besplatno preuzimanje, popravak i dostavu popravljenog uređaja na lokaciju po želji.

Kako mogu ugovoriti usluge ASIST+

Možete ih ugovoriti odmah, 100% digitalno u svojoj aplikaciji ECC Mobile:

  • Kliknite na D tab
  • Pronađite ASIST+
  • Odaberite usluge i karticu za naplatu

ASIST+ postaje dostupan po aktivaciji, što znači da već danas možete imati pouzdanog pomoćnika i biti bez stresa na cesti i u kući.

Ostale usluge uz koje je sve jednostavnije