ASIST+

Više od asistenta.

Vaš pomoćnik – i na cesti, i u kući

ASIST+ je savršen dodatak karticama Erste Card Cluba, bilo da želite u svakom trenutku imati pouzdanu pomoć na cesti, pristup zamjenskom vozilu, službu za hitne intervencije u kući na dohvat ruke ili čak – popravak ekrana mobitela.

Uslugu možete aktivirati brzo i jednostavno u svojoj aplikaciji ECC Mobile. Ako već niste, možete je preuzeti ovdje.

Pomoć na cesti

Pomoć na cesti omogućuje vam besplatno korištenje usluga tehničke pomoći na cesti, bilo da se radi o kvaru vozila, nemarnom rukovanju, vanjskim utjecajima ili prometnoj nezgodi. Sastavni dio paketa Pomoć na cesti je i Putni Anđeo – aplikacija koja prepoznaje prometnu nesreću te automatski upućuje poziv kontakt centru ORYX Asistencije koji zatim može prema potrebi angažirati hitne službe i spasiti život korisnika.

Pomoć u kući

Uz Pomoć u kući hitna intervencija u vašem će domu brzo i sigurno omogućiti popravak i sanaciju oštećenja, a vama miran dan i san. S ovom uslugom na raspolaganju su vam usluge vodoinstalatera, bravara, električara, stolara i staklara.

Autopass

Autopass je inovativno rješenje koje vam omogućuje besplatan popravak ako vaš auto ne zadovolji uvjete tehničkog pregleda vozila.

Drugi Auto

Ovaj proizvod ORYX Asistencije omogućuje vam besplatno korištenje zamjenskog vozila u slučaju nezgode ili nastanka štete na vozilu s aktivacijom police auto odgovornosti. Bez obzira je li vaše vozilo nakon prometne nezgode ili nastanka štete u voznom stanju ili nije, na Drugi Auto možete računati.

Medins

Medins vam omogućuje pristup uslugama koje inače nisu dostupne kroz obavezno zdravstveno osiguranje, a doprinose povećanju kvalitete života poput: informacija o ljekarnama i bolnicama, informacija o listama čekanja, pružanja zdravstvenih savjeta i informacija, smještaj, sanitetski prijevoz, dostava i trošak hrane.

MobiExpress

MobiExpress je inovativan proizvod koji u slučaju loma ekrana mobilnog uređaja omogućuje besplatno preuzimanje, popravak i dostavu popravljenog uređaja na lokaciju po želji.

Kako mogu ugovoriti usluge ASIST+

Možete ih ugovoriti odmah, 100% digitalno u svojoj aplikaciji ECC Mobile:

  • Kliknite na D tab
  • Pronađite ASIST+
  • Odaberite usluge i karticu za naplatu

ASIST+ postaje dostupan po aktivaciji, što znači da već danas možete imati pouzdanog pomoćnika i biti bez stresa na cesti i u kući.

Ostale usluge uz koje je sve jednostavnije

BEZ PAPIRA. BEZ GNJAVAŽE. 100% DIGITALNO.

Psssst! U Hrvatskoj jedino kod nas karticu u potpunosti možete zatražiti online.
Par jednostavnih koraka i vaša je. Prva godina bez plaćanja članarine i Diners izazov.

  • Ispunite zahtjev za karticu
  • Odmah saznajte ispunjavate li uvjete
  • Skinite mobilnu aplikaciju i unesite preostale podatke
  • Kartica vam stiže na kućnu adresu