Diners Club Exclusive

Osjećajte se ekskluzivno u svakom trenutku.

Povlašten status u svakom trenutku

Diners Club Exclusive najprestižnija je kreditna kartica na hrvatskom tržištu. Osigurava vam povlašteni tretman i otključava vrata u svijet luksuznih pogodnosti.

Dan s najviše Diners popusta!

Drugi utorak u mjesecu od sada postaje D-UTORAK. Dan kada vas na najvećem broju prodajnih mjesta čeka najviše popusta ikad za plaćanje Diners karticom. Dovedite se u šoping kondiciju za pohod po trgovinama, ulaštite svoju Diners karticu i spremno pokorite popuste. 

Kupujte do 12, 24 ili 36 rata bez kamata i naknada

Zaboravite grižnju savjesti i probijanje kućnog budžeta. Kupnja do 12 rata bez kamata i naknada na više od 40.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, a na pojedinim prodajnim mjestima do čak 24 ili 36 rate bez kamata i naknada.

Nagradni program

Plaćanjem svih troškova Diners Club Exclusive karticom sakupljate nagradne zvjezdice (1 kuna= 1 nagradna zvjezdica). Za svakih 50.000 nagradnih zvjezdica dobit ćete Exclusive voucher u vrijednosti od 1000 kuna, koji možete iskoristiti u putničkoj agenciji  BTravel za putovanje po vašem izboru.

Izazov koji se uvijek isplati

Odvažite se na Dinersov trostruki izazov, možete samo profitirati. Koristite svoju karticu kao inače, dosegnite tri cilja, a mi vam umanjujemo sljedeći račun. Uštedite i do 150 kuna za nova iskustva. 

Diners Club uvijek daje više!

Podižite gotovinu na bankomatima i u poslovnicama

Sami birajte termin izdavanja svojih mjesečnih računa

Osobni savjetnik u Exclusive centru koji će vam u svakom trenutku biti na raspolaganju

Predahnite prije ili poslije leta u jednom od preko 1000 Airport Lounge salona u više od 125 zemalja i teritorija.

Ostvarite pravo na policu Putnog osiguranja Exclusive

Ostvarite pravo na Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) Exclusive

Dodatna Diners Club Exclusive kartica

Diners Club Exclusive najprestižnija je kreditna kartica na hrvatskom tržištu. Osigurava vam povlašteni tretman i otključava vrata u svijet luksuznih pogodnosti. Kartica dodatnom korisniku donosi sve pogodnosti Diners Cluba kao i kartica osnovnog korisnika. Svi troškovi napravljeni dodatnom karticom iskazuju se na računu osnovnog korisnika.

Jednostavnost i kontrola.
I u kući i u pokretu.

Registrirajte besplatnu uslugu ECC online i pratite svoje troškove te plaćajte račune na svom kućnom računalu ili tabletu.

Također, tu je i ECC Mobile, praktična i svestrana mobilna aplikacija kojom možete provjeriti stanje svoje potrošnje, limit kupnje i broj dostupnih rata, kao i isprobati jedinstvene opcije koje vam omogućuju da preskočite ratu ili platite sve rate odjednom.
 

Ostale usluge uz koje je sve jednostavnije

Naknade i uvjeti

Diners Club Exclusive kartica
 

Godišnja članarina

1000 kuna

Diners Club Exclusive dodatna kartica
 

Godišnja članarina

800 kuna