Diners Club Exclusive

Prestižna. Atraktivna. Dostižna. Vaša!

Očekujte najviše od nagradnog programa

U D Club nagradnom programu možete ostvariti uštede redovnim korištenjem Diners Club Exclusive kartice. Nagradni euri obračunat će se na jednokratne i obročne kupnje u Hrvatskoj i inozemstvu u iznosu od 2%. Skupljene nagradne eure možete iskoristiti u svakom trenutku. Po svakoj obavijesti o troškovima od najmanje 150 EUR, sakupljaju se i obračunavaju nagradni euri koje možete iskoristiti za umanjenje Diners Club obavijesti o troškovima.

Vaš pouzdani asistent za pomoć na cesti

Iz lepeze usluga ASIST+ omogućili smo vam korištenje paketa ORYX Asistencije Pomoć na cesti PREMIUM u Hrvatskoj i Europi. Osjećajte se sigurno na svakom kilometru jer pomoć vam je dostupna od 0 do 24 sata, 365 dana u godini.

Osjećajte se kao da ste već stigli

Kako bi vam putovanje zrakoplovom proteklo što ugodnije, uživajte u korištenju usluga Airport Lounge salona u zračnim lukama u više od 140 zemalja diljem svijeta.

Kamo god da putujete, putujte bezbrižno

Da bi vaš odmor bio savršen, ma gdje se u svijetu nalazili, potreban je i osjećaj sigurnosti. Na put krenite bez brige jer imate putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od nesretnog slučaja u Hrvatskoj i inozemstvu koje vam darujemo u suradnji s Wiener osiguranjem.

Prestižne. Atraktivne. Dostižne. U paru!

Zatražite savršen spoj prestižnih kartica! Uz paket Diners Club Exclusive Visa Platinum kartice za samo jednu članarinu ostvarujte još više povlastica. Omogućite si sigurno i bezbrižno putovanje, kao i plaćanje, bilo u Hrvatskoj ili u inozemstvu.

Naknade i uvjeti