Prihvaćanje platnih transakcija

Erste Card Club specijalizirana je kartična kuća s najdužom tradicijom poslovanja na našem tržištu, s izdanih više od 500.000 kartica i preko 21.000 EFT POS uređaja.

Erste Card Club jedini na hrvatskom tržištu izdaje i ugovara prihvat Diners Club kartica. Također, izdaje Visa i Mastercard kartice te ugovara prihvat Maestro, Mastercard, Visa, Discover, BC Card, JCB, i Dina Card kartica.

Erste Card Club omogućuje ugovaranje
prihvata sljedećih kartičnih brandova:

Podnošenje prigovora i povrat transakcija

U slučaju reklamacije ili potrebe za povratom,  potrebno je ispuniti Obrazac za reklamaciju. Obrazac popunjava djelatnik prodajnog mjesta:

  • Diners Club, MBPLUS i VISA+ zahtjevi za povrat šalju se skupa s potpisanim i pečatom ovjerenim obrascem te kopijom slipa na e-mail adresu priprema.procesing@ecc.hr sa službene e-mail adrese prodajnog mjesta
  • Visa, Mastercard i Maestro zahtjevi za povrat šalju se skupa s potpisanim i pečatom ovjerenim obrascem prodajnog mjesta te kopijom slipa na e-mail adresu: procesing.pos@ecc.hr sa službene e-mail adrese prodajnog mjesta

 

Digitalna Hrvatska

Digitalna Hrvatska” zajednička je inicijativa Vise, njenih klijenata prihvatitelja kartica i svih drugih sudionika na tržištu. Glavni je cilj ove inicijative približiti Hrvatsku digitalnom društvu i ubrzati razvoj mreže koja prihvaća bezgotovinsko plaćanje te time smanjiti financijsku isključenost.

 

Regulatorni tehnički standardi i PSD2 regulativa