Aplikacija ECC SoftPOS

ECC SoftPOS - siguran način plaćanja

ECC SoftPOS besplatno pretvara vaš Android mobitel ili tablet u POS uređaj

Što je ECC SoftPOS?

ECC SoftPOS besplatna je aplikacija koja vaš Android mobitel ili tablet pretvara u POS uređaj. Instalirajte ovu aplikaciju i primajte bilo koji oblik bezgotovinskog plaćanja preko svog pametnog Android uređaja, potpuno sigurno i bez dodatnih troškova.

Aplikacija je dostupna svim klijentima koji su s kartičnom kućom Erste Card Club sklopili Okvirni ugovor o prihvaćanju platnih transakcija.

Aplikacija za svakog trgovca

Aplikacija ECC SoftPOS može se instalirati na Android mobitel ili tablet, zbog čega je idealna za sve poduzetnike kojima je potrebna brza i jednostavna naplata usluga, poput dostavljača, taksista i ugostitelja, ali i svih ostalih trgovaca koji plaćanja provode preko sustava Android.

Minimalni zahtjevi

Aplikaciju možete brzo i jednostavno instalirati te se njome početi koristiti. Potrebno je samo da na svom pametnom uređaju imate sustav Android 9.0 (ili noviji), pristup internetu i NFC čitač. Ne trebaju vam nikakvi dodatni uređaji, kabeli ni hardver.

 

Sigurne transakcije

ECC SoftPOS podržava tehnologiju PIN-on-glass, što znači da prihvaća sve vrste beskontaktnog plaćanja, pa čak i ona koja uključuju autorizaciju PIN-om. Sigurnost plaćanja putem aplikacije ECC SoftPOS potvrdili su i certificirali Diners, Mastercard i Visa, čime je zajamčena visoka razina sigurnosti svake transakcije.

Bez dodatnih troškova

Za korištenje aplikacije ECC SoftPOS ne morate plaćati nikakve dodatne mjesečne troškove. Dovoljno je potpisati Okvirni ugovor o prihvaćanju platnih transakcija s kartičnom kućom Erste Card Club, preuzeti (ili instalirati) aplikaciju putem Google Play Store-a i registrirati se unosom svojeg korisničkog imena i lozinke.

Podrška 24/7

Ako naiđete na bilo kakve tehničke poteškoće ili imate pitanja vezana uz korištenje aplikacije ECC SoftPOS, slobodno kontaktirajte korisničku podršku (7Pay) u bilo koje doba.

Kako započeti s korištenjem aplikacije ECC SoftPOS:

  1. Najprije s kartičnom kućom Erste Card Clubom trebate  potpisati Okvirni ugovor o prihvaćanju platnih transakcija. Detaljan postupak i dokumentaciju možete pronaći ovdje.
  2. Nakon potpisivanja ugovora, preko Google Play Store-a instalirajte aplikaciju ECC SoftPOS na svoj Android uređaj preko kojega želite prihvaćati platne transakcije.
  3. Registrirajte se u aplikaciju unosom korisničkih podataka koje ste zaprimili e-mailom nakon potpisivanja Ugovora, a zatim započnite s prihvaćanjem prvih platnih transakcija.

Upute za korištenje

Imate pitanja?

Slobodno nam pišite na prodaja@erstecardclub.hr ili nas nazovite na telefonski broj 01/4929 343.